Aparate Aer Conditionat

Sisteme de racire pentru exterior

Arad

Racire de exterior Arad    Inceputul verii, este incepul zilelor lungi, cu noptii scurte, inceputul zilelor caniculare si inabusitoare, inceputul perioadei cand , aerul devine foarte greu de respirat, datorita, temperaturilor ridicate din atmosfera, aglomeratiei si a prafului din judetul Arad.

   Perfect Instal, este firma care va ofera singura modalitate de climatizare a unui spatiu exterior,astfel incat, sa puteti beneficia ,de un aer mult mai proaspat lipsit de praf, de mirosurile neplacute si in acelas timp, de o scadere a temperaturii din atmosfera, oferindu-va, atat o ambienta placuta, cat si racoarea de care aveti nevoie.

   Ce inseamna Sistem de Racire Exterioara?

* Un sistem 100% ecologic;

* Un sistem care ajuta la scaderea temperaturii cu 10-15g Celsius;

* Un sistem cu costuri reduse de intretinere;

* Un sistem care nu necesita modificari de structura a locatiei;

   Cum functioneaza acest sistem?

   Functioneaza pe principiul evaporarii apei, adica, cu ajutorul unei pompe ridicam presiunea apei pana la 60-100 atmosfere, apoi este evaporata prin duze speciale, foarte fine, sub forma de stropi microscopici de doar 10 microni, stropi care se evapora instantaneu in contact cu aerul cald din atmosfera, creeand o ceata foarte racoroasa si fina.

   Pentru a evita cresterea excesiva a umiditatii, sistemul functioneaza cu intermitenta, astfel, pompa este echipata cu o valva electrica, petru a preveni picurarea apei la duze, iar duzele sunt echipate cu un sistem antipicurare, care ajuta la inchiderea duzei, cand presiunea apei scade.

   Unde sunt utilizate si sub ce forma le putem gasi?

Rezidentiale Profesionale Industriale
terase mici hoteluri ferme
curti exterioare parcuri teren agricol
piscine terase sere


   1. Cu lini de difuzare.

   2. Cu ventilatoare.

   3. Totem-uri.

   4. Plafoniere.

   Perfect Instal este firma specializata in astfel de proiecte, este firma care ofera atat seriozitate, profesionalism cat si confortul climatic pe care il doriti dumneavoastra.

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-arad.ro/raciree.php on line 215

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-arad.ro/raciree.php on line 215