Aparate Aer Conditionat

SERVICE / REPARATII / IGIENIZARE AER CONDITIONAT

   Stiati ca igienizarea riguroasa a aparatului dumneavoastra de aer conditionat este esentiala pentru a va putea bucura, pe langa temperatura optima pe care acesta o ofera, si de un aer curat, lipsit de impuritati?

service aer conditionat arad    De ce? Intrucat alergenii, bacteriile, praful care circula in atmosferta sunt captate si depuse pe filtrele aparatului de aer conditionat. Functionarea acestuia intr-o stare necorespunzatoare poate avea diverse implicatii nocive asupra sanatatii (ex. Infectii respiratorii).

   Astfel, se impune ca, periodic, filtrele de aer existente in unitatea interioara a instalatiei de climatizare sa fie spalate si curate cu solutii special destinate acestor tipuri de operatii sau chiar inlocuite.

   De asemenea, pentru a evita costurile cu reparatiile sau mai rau inlocuirea aparatului dvs., echipamentele de aer conditionat trebuie supuse, la intervale regulate de timp, unor seturi de verificari realizate de catre specialisti, si anume:

   - verificarea la scurgere a agentului frigorific;

   - verificarea presiunilor de lucru ale circuitului frigorific si completarea cu freon in caz de necesitate;

   - verificarea ventilatoarelor condensatorului;

   - verificarea conductei pentru drenajul condensului;

   - verificarea izolatiilor de pe tevi si refacerea lor in caz de nevoie.

   Daca ati sesizat modificari in functionarea sistemului de climatizare sau nu ati realizat inca o revizie periodica pentru aparatul dvs., apelati cu incredere la echipele noastre specializate pentru servicii de mentenanta.

   Pe langa intretinerea aferenta aparatelor de aer conditionat de tip rezidential, realizam service si pentru chillere industriale!

 

 

Aer conditionat Arad